Skulle kjøpe en røykpakke, endte opp med å eie gård i midtøsten

Hamar: Det oppsto en dyr misforståelse rundt frasen "Gi meg 20 camel", på den lokale Kiwi-butikken til Per Joar Klossen. Nå er han eier av en kamelgård i Saudi-Arabia.


20 camel, slik Klossen håpte han skulle eie iløpet av hans verste minutt i livet.

Ifølge den ansattes forklaring, skulle det vært oppklart på stedet, da kunden uvitende betalte 92 000 midtøstiske lire for det han trodde var en simpel røykpakke. Nå har Klossen anmeldt Kiwi for det han mener er systematisk lureri. Butikksjef Sjeik Kalif Al Basar stiller seg uforstående til kritikken, og melder om at hensikten med å innføre kamelgardsdrift i varesortimentet er kun for særs interesserte.

Klossen har ved flere anledninger forsøkt å returnerer skjøtet på gården, men uten hell. Han forsøker nå å selge, men grunnet inflasjon i kamelmarkedet, vil ingen seriøse aktører kjøpe eiendommen eller kamelene.


20 camel, slik Klossen endte opp med å eie.

Det er ikke første gangen Kiwi-butikken er i søkelyset. Etter flere misforståelser har flere kunder reagert med sinne etter at butikkmedarbeidere har misforstått, for deretter å nekte å ta imot retur. "Det har vært flere innom for å returnerer rødhårede prinser og løse generaler" sier Al Basar. Verken forsvarsministeren eller kongeministeren vil kommentere rundt utsagnet.

Etter hva Nattbladet erfarer, har en norsk bedrift startet med returservice av kameler, selv om vi ennå ikke har oppnådd kontakt med gründer i Camelback A/S.

Kiwi-butikken har også fått positiv oppmerksomhet fra høyere hold i Norgesgruppen. Butikken er nemlig den mest profitable i andre kvartal, noe som gir en bonusutbetaling på 140 000 til butikkdrift. "Dette skal deles på de ansatte, personlig skal jeg sende ned penger til min bror, Iznogoud" sier Al Basar.


Selv om han smiler på bildet hvor han akkurat har mottatt 140 000,-, er det kundeklager som opptar sinnet til den karismatiske butikksjefen på Kiwi.

Al Basar forsøkte senere å forhindre denne artikkelen fra å komme ut til hvermann, og forsøkte også å kjøpslå med billige charterturer til Saudi-Arabia. Vår utenrikskorrespondent som tilfeldigvis befinner seg i Riyadh kan bekrefte at Saudi-Arabia er et flott land.

Nattbladet, glem alt du nettopp leste.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

Nattbladet - Dagen er det samme uten!

Nattbladet - Dagen er det samme uten!

22, Trondheim

Ferske nyheter

Kategorier

Arkiv

hits