TvNorge tapte anbudskampen om Tv 2 sitt jubileumsprogram

Bergen: Da anbudet for jublieumsshowet til Tv 2 ble anbudert, kastet både NRK, TvNorge og Tv 3 Danmark seg inn i priskampem, som kjent endte det altså på Tv 2. Ifølge markedsregnfører og sivilmetrolog Harald Hildring, kalkulerte showet med opptil 10 000 000 norske kroner, på spesialeffekter, lønn til alle ansatte i salen og spesialsydd antrekk til Truls Svendsen.

Sjef i TvNorge sier at kanalen hadde vært bankrupt om de måtte bruke så mye penger på ètt program. Sjef i NRK sier at NRK har for mye penger, etter årets lisensinnbetalinger, at de vurderer å lage et eget OL.


Ikkje alle Tv 2 tilstelte fikj vere med på begivenheiten. Per Ståle Lønning va ikkje på lønningslista. Foto: Ny Norsk Fotobutikk

Markedssjef i NRK kommenterer i en spalte at hvis De hadde vunnet anbudsrunden, ville det nok blitt en del hetskampanjer. NRK-ansatte støtter utsagnet. Ansatte i TvNorge har alle vært ansatt i Tv 2, derfor følte de at det var på sin plass å hedre moderkanalen i beste sendetid lørdag. Tv 2 er lettet, ettersom det gjorde at de slapp å tenke på hva de skulle sende på en lørdagskveld.

Etter det Nattbladet kjenner til, skal nachspielet ha vært etter showet. Der skal flere av gjestene hoppet, hylt og spilt høy musikk til langt på natt. Politiet ble ikke tilkalt, under sjenansen.


Efterspel: Kjendisane inveiterta tel efterspel efter festen i natt. Her vart fleire kjendisar audmjuka offentleg, skreiv ein kjendes på twittur. Foto: Nynorsk fantast

Ifølge BT (Bergens Tjukkas) skal festen ha vart så lenge, at flere av tv 2 kjendisene døgnet. BM (Bergenske Mødre) sier at det er uutholdelig at flere av norges mest kjente ansikter skal være ett så dårlig forbilde.

Nattbladet, feirer 3 1/2 årsjubileum med Oscar Sylte-brus og Mariekjeks. Hipp Hipp

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

Nattbladet - Dagen er det samme uten!

Nattbladet - Dagen er det samme uten!

22, Trondheim

Ferske nyheter

Kategorier

Arkiv

hits