Fotballagent kidnappet av kriminell mesterhjerne

Skal ha bommet på agent 007 og agent 17900000, som skal være det agenten tjente på salget av en spiller til den engelske premier league klubben Manchester City, fredag. Martin Bond skal ikke ha sett humoren i det, da han senere ble løslatt av den russiske mesterhjernen, som står bak blant annet flere attentat, hvitvasking av penger, fargevasking av rosa klær blandet med hvite, og er linket til noen av tidenes største kriminelle brekk. Blant annet Munch-tyveriet skal ha vært finansiert av den eksentrikse russeren.

En av russlands mektigste menn. Her sett.

Russisk politi står uten spor, etter heftige pengegaver fra russeren, som gjør at politistasjonen ikke kan starte etterforskning på russeren, uten tillatelse fra russeren. Dobbeltmoral sier russisk jenteband, gjennom talskvinne Vagi Navlelo. Tidligere greve fra Romania, Vladimir Acula sier i en kort kommentar "Blæ".


En av englands mektigste menn. Hårsett.

Engelske myndigheter har ikke gjort forsøk på å hente tilbake agenten, men det skal være interesse rundt spillere som agenten representerer. Det er dødlinje på overgangssommeren, hvor de spillerne som ikke fullfører, vil bli testet på livet som arbeidsledige. Martin Bond skal være singel, selv om han har hatt flere hete flørter med kvinnemennsker som trodde han var den litt mer kjente agenten. Han er ofte sett i nærheten av MI6 sine lokaler, hvor han drikker en tørr martini.

Nattbladet, nå også med populærsport som fotball, rugby og pog.

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits