Tresko ulovlig i hagen etter ny lov

Oslo: Regjeringen har etter mye om og omegn idag godkjent en ny lov som gjør overtramp av tresko i offentlige og private hager til en kriminell handling. Norsk hageforening ser positivt på fremgangen, men vil ymte frempå at forbud mot generell ferdsel på norsk hagejord burde være forbudt.

Orakelet i Hellsøy sier at brudd på loven om å gå i egne eller andres hage med tresko vil kunne bety slutten på enten tresko, eller hager. Det er ennå ikke kjent om det er forbud mot Andre's hage, som er en skjønnhet ifølge hagekjennere. Hageeksperter sier også at det er liten sannsynlighet for at hager skal bli ulovlig. Treskoeksperter ser mer dystert på situasjonen.


Tresko er forbudt i hager, men på strender og gruslagte områder er det ennå lovlig. Nå arbeides det på spreng for å også forby den slags, pluss at Crocs skal ut av markedet. Moteeksperter fryder seg.

Leder i Orkla vil ikke kommentere rundt ryktene, og påpeker at all fokus er satt mot fremtiden.

Det er ennå ukjent om det vil bli spesialiserte hagevakter som skal traske rundt i offentlige hager for å holde orden på forbudet, men flere nisser har allerede meldt interesse for stillingen.

Treskomaker Ola-Conny skriver i sin egen oppsigelsesmelding følgende "Det er trist at utdanningen som treskomaker går mot slutten, men for å se tilbake på det positive, så ser jeg frem til å bedrive tiden med noe annet. Målet er enten å gå tilbake til tosko, eller å hoppe videre til firsko. Time will show. Det jeg kommer til å savne aller mest, er nok førstehjelpsskrinet. Det er hvitt, med grønne striper på."

Nattbladet fikk ikke svar på henvendelsen angående et eksklusivt intervju, da Ola-Conny har reist på sydenferie til Kongsvinger.

I andre nyheter: Treschow har ikke lenger lov til å trå på Hagen. Dette grunnet ny lov innvilget idag.


Har ikke lenger lov til å gå i Hagen. Nå har de søkt seperasjon. Det er ennå uvisst spesifikt når neste rasjon med sepe kommer.

Nattbladet, feire skolestart med humoristiske sko-le-saker.

 

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits