Dømt for havfruedrap i Danmark

Dansk rettsvesen dømte fredag mannen som er tiltalt for havfruedrapet til 7 års ubetinget fengsel. Tiltalte har anket saken.


Det var mandag i forrige uke at et dansk sykehus ble oppringt av en tydelig person i nød, som betrodde at kjæresten holdt på å kveles. Da ambulansen ankom fant de havfruen i badekaret til den nå tiltalte 35-åringen. Obduksjonsrapporten viste at havfruen døde av mangelen på salt i vannet. Mannen erklærte seg ikke skyldig på alle tiltalepunktene, men nå er han altså dømt.


Fantomtegning av åstedet.

Danske forskere er flabbergastet av at myten om havfruer endelig er bekreftet, mens norskere forskere ennå ser på funnet som mistenkelig. Svenske forskere er ennå på jakt etter Ronja Røverdatter, som de frykter har bosatt seg i Trondheim under alias som student og butikkmedarbeider.


Fantomtegning av den tiltalte.

Norsk politi sier at de tror de har nøkkelen til de mystiske mytene som nå er kommet til live, men sier videre at de ikke er nærmere i en arrestasjon av Nøkken. Asbjørnsen og Moe kunne ikke kommentere saken, da de ikke lever.

I andre nyheter: Forskere har bevist at å kaste seg ut av vinduer fra over femte etasje, kan drepe deg. Nå skal myndighetene gå inn for å få slutt på den nedfallende trenden.

I andre nyheter. Forskere har bevist at å kaste sei ut av vinduet er en økende trend hos sære mennesker. "Man treffer mange nye mennesker" sier en av de som har som hobby å kaste forskjellige fiskearter ut av vinduer.


Seikasting har blitt utbredt, nå også i høyere grad enn før.

I andre nyheter. Å sove med fiskene, kan drepe deg. Dette er påvist av marinebiologer som etter flere tiårs forskning har funnet ut at å sove med/ved siden av fisker, er dødelig. Dette grunnet mangelen på oksygen i vannet. Nå skal de teste om det å legge tennene i cola, kan drepe deg, hvis du prøver med hele munnen. Resultatet vil ikke være klart før 2014.


Isbjørner er allergisk mot cola, viser forskning. Nå skal forskerne sjekke om seler er allergisk mot klubber.

Nattbladet, nå også i 2D.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits