Saksøkt etter dagens outfit-innlegg

Mener hun skapte outfitten først. Nå blir det outfight. I retten.

Det er krig i bloggermiljøet etter at to jenter ved to separate innlegg hadde publisert akkurat samme look. Dette blir sett på som kopiering av stil, og er utolererbart sier en eminent blogger innen bloggmiljøet, som vil holde seg anonym av uvisse årsaker. Fritt land, sier vi, og publiserer likevel bloggerens blogg. Hun ga oss ikke tommelen opp for dette, ettersom at hun ikke eier fingre.


Her ser vi 'looken' som ble 'copycat'a' av en uforskammet dobbeltryna tisserompe, sitat eier av outfit.

Etter å ha søkt på "Dagens outfit" på google, fikk vi opp hele 8 800 000 000 resultater, dette beviser at det er mange som har kopiert samme oversikt, og kan føre til søksmål til vi finner personen som eier frasen "Dagens outfit". Det er allerede flere som påroper seg å ha patent på frasen, med det frasier de seg lov til å bruke de velbrukte ordene.

Leder for sosiale media nemda, Håkon Poke Dott Nolperø skriver i en statusoppdatering at han har på seg bukse, tank-top og nese, før han legger til ordene #denfølelsen. Dette har skapt vrede blant flere sosiale media-profesjonelle, som mener han ikke har peiling, og at han skriver som en døddrukken sel. Dette gjennom en stadig økende trend om å slakte folk over internett ved bruk av verbal vold, som det så pent kalles. Spesielt å gå til verbale angrep mot utseende og personlighet har økt i stor grad. Positivt sier talsmann for Pene Smarte Mennesker (PMS)

Jentas 16-årige advokat har nå tatt ut tiltale mot 15-åringen som er beskyldt for å ha "stjålet" "looken" til "jenta.

Nattbladet har sett nærmere på fenomenet, og har på gjentatte blogger kalt usikre 14-åringer for negativt ladde ord. Dette kun for å teste en tese, som viste seg at usikre 14-åringer tar kritikk tungt, og kanskje tyngre enn selvsikre 50 år gamle menn.


Selv 50-år gamle menn tar internettmobbing nært på seg, her ser vi en som i sinne, smørte på brødskiven sin med skje. Les mer om hans kamp mot internettmobbingen på hans hjemmeside.

I andre nyheter. Depresjon påvist i større grad hos taperne i samfunnet. Les mer om hvordan å unngå å bli en taper, på våre hjemmesider.

Nattbladet, insepsjonerer verden.

 

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

2 har kommentert saken. Du kan enten fortsette diskusjonen, eller la være. Valget er ditt.

Vetle Nilsen

31.07.2012 kl.12:28

Oi!

Din kommentar

hits