Enhjørninger ble utryddet av Syndefloden

Det viser ny forskning som viser at det ikke var plass til enhjørningene på arken til Noah, som han bygget for å overleve syndefloden. Det er også påvist at andre mytologiske vesener som kentaurer og dinosaurer ble utryddet under den samme tragedien.


Illustrasjon av hvordan teologer mener enhjørninger og dinosaurer ble utryddet.

Dette er stikk i strid med forskning gjort av forskere som ikke har forsket gjennom fortellinger i bibelen. Det åpnes nå for debatt om hva folk tror på, og forhåpentligvis vil vi få en fasit på hva som er sant eller ikke. Darwinister mener på sin side at enhjørninger rett og slett ble utryddet grunnet at de kun spiser regnbuer, som var en minimalitet på den tiden. Dette er vrøvl sier skaperen bak sangen "Double Rainbow" som sier at regnbuer har eksistert i et årtusen. Minst.

Nattbladet har ikke kommet i kontakt med enhjørningernæringseksperter, men forsøker videre. Vi har kommet i kontakt med en barnehage i Bergen hvor 3/4 av barna har hørt om enhjørninger, som tyder på at skapningene faktisk har eksistert.

Det er blitt foreslått av flere medier å gjenskape syndefloden, for å få en slutt i saken. Realister påviser at det vil ta mange hundre millioner år før vi får den vannstanden som det er beskrevet i Bibelen, og de mener at en båt med størrelsen det kreves for å holde så mange dyresorter per dags dato ville vært urealistisk å bygge. Norske myndigheter har likevel gått inn med en flersifrer sum for å få båten bygget ferdig innen 21. Desember 2012, ifølge en pressemelding "for å være på den sikre siden".

Arken er allerede påbegynt, her ser vi fra byggingen som foregår i Finland.

Tv 2 har kjøpt opp to plasser til arken, og skal kjøre programserien hvor det skal stemmes over hvilke to personer som skal overleve apocalypsen. Personen med flest stemmer vinner altså en 40-dagers cruisebillett sammen med dyr av alle slag. NRK har også kjøpt seg inn på båten, da de skal vise "Jordas undergang - time for time". Det er usikkert hvem som skal se på kanalen, da hele verdens befolkning vil drukne i vannmassene som er forventet.

Norske metrologer venter i spenning på dette uværet, men melder pent vær hele høsten i håp. 

Nattbladet, vi fanget en ordentlig enhjørning.


Enhjørning rett utenfor Oslo. Vi trodde ikke våre egne eller andres øyne da vi fant den siste gjenlevende enhjørning. En enstøing.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Bare Én kommentar. (Var den spam regnes dette som 0)

Rikke Løvlien

10.07.2012 kl.21:02

få høyere statistikk på 1,2,3!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=rikkelovlien

Din kommentar

hits