Vendte snuten hjemover

 

Det var tidlig en søndag morgen at den annerkjente svenske forfatteren Bortimot Tilregnelig fikk besøk av det svenske «Polis». Han møtte dem med en kald skulder, og en varm panne. Etter en heftig disputt der «poliset» anklaget ham for å piratkopiere annerkjente verker og han anklaget «polisen» for å drive med gjøn sendte han «polisen» ut av huset.

Slukøret vendte snuten hjemover. Bortimot mener han har en klausul i forsikringspolisen sin hvor han krav på bortimot 5 million hvis polisen skulle dukke opp hjemme hos ham. Ingen kommentar, sier det svenske forsikringsselskapet Intetsigende.

 


Svensk politi, her mens de spiser mat.

Saken har fått ekstra mediaoppmerksomhet grunnet Bortimot sin status nasjonalt, men saken skal ikke være så alvorlig som media opplyser. Ifølge kilder skal Bortimot ha kastet krakker og stoler mot tjenestemennene, men det avviser politimennene selv. Det hele skal ha kommet av en kommentar Bortimot hadde til Aftenbladet (ikke relatert til Nattbladet på noen som helst måte) der han sa følgende «Jeg stolte på polisen, men så kom de med anklager langt under beltestedet».

Ifølge mainstreambefolkningen i Stockholm er «Stoling» blitt den nye «Planking». Målet med «greia» er å kaste en stol på en som ikke forventer å bli truffet av en stol. «Konseptet har virkelig tatt av på restaurenter» sier leder for Svensk Hipsterforbund. Ikea vil nå sette seg ned med designer Ike A, for å designe en ny mykere type stol.


Eksempel på stoling.

Nattbladet, BææM, stolte akkurat en av våre nærmeste, i distanse, ikke relasjon.

 

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits