Ansatte sitter på kanten etter ny børskrakk

Krakken er av typen, minimalistisk design, og det er ikke alle som har plass til hele bakenden på sitteredskapet som ble kjøpt inn etter oppgang på oslo børs. Stolene skal være ukomfortable, skjeve, og generelt vonde å sitte på.


Stoldesignet som er tatt i bruk på Oslo Børs er på nymoderne og vakkert, men er det komfortabelt?

"Det er ukomfortable, skjeve og vonde personer som kritiserer stoldesign" sier designeren selv, i en krass tilbakemelding. Stolen er hovedsaklig for bruk i utstillinger, men daglig leder i Oslo Børs, Bør C. Apital, sier i en kommentar følgende: "Oslo Børs har godt av litt fornyelse, og siden salget er godt så er det ingen grunn til ikke å øke arbeidsmoralen til de ansatte ved at de i det minste sitter på noe pent, for med unntak av Birgitte, så er det ikke mange pene bakdeler her." På spørsmål om kritikken fra de ansatte angående seksuell trakassering og det faktum at stolene er vonde velger Apital å bare forlate rommet. 

Norske leger har sett på stoldesignet, og mener det i stor grad kan ødelegge både bekken og rygg hvis man skal sitte på stolen i over 10 femminuttere sammenhengende. Matematiker Max Minus svarer at det er 50 minutter.


Ifølge lokal finansrådgiver sliter Oslo Børs med økonomien etter bominnkjøpet, og det kan være aktuelt å sparke den tinnmalte innleide statuen som står utenfor, for å senke unødvendige kostnader.

Kritikken fra både eksperter og ansatte har nå fått Oslo Børs i en krise, da de ikke har råd til å kjøpe inn andre stoler, og grunnet den negative publisiteten, vil ingen kjøpe de nåværende stolene. Et dilemma, sier Emma Dile, innhyret stolkjenner fra Storbritannia. Hun sier at rustikk hører mer hjemme på en børs, og ikke nymoderne design.

Nattbladet, vi fikk en grønn godstol av typen, gammel. Den er bedre enn kjeks, sier en av våre personligheter.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits