NSB øker prosentvis avkastningen

Iløpet av neste år vil vi kaste av enda flere, melder distrikssjefen på sin twitterkonto.

Dette har ifølge NSB Gallup økt misnøyen med togselskapet ettertrykkelig. En misfornøyd kunde skriver på tilbakemeldingssiden deres følgende: "Toget kom for sent, og etter 500 meter med en gjennomsnittsfart på 5 m/s, ble jeg kastet av av en konduktør som liknet på en blanding av Chewbacca og Hufsa. Hun skulle rapportere meg hvis jeg ikke innfant meg utenfor toget umiddelbart. Uhyrlig sjikanering."


Stadig flere blir kastet av toget slik at NSB øker avkastningen.

NSB beklager situasjonen, men mener at det var rimelig at mannen ble kastet av. Toget gikk motsatt vei av det han skulle, og han dro i nødbremsen hver meter for å gå av toget. Talsmann for NSB sier også at de grunnet forsinkelsen måtte ta en snarvei, noe som ødela mye av hjulene på lokomotivet, men de kom frem kun tre timer for sent.

Lokførerene vurderer likevel streik, da de er sett seg lei av å bli utsatt som syndebukker for at togene konstant er forsinket. "Vi er alltid dritings på jobb, halvparten vet ikke engang om vi drar eller kommer, vi bare følger det grønne flagget til konduktøren" sier en tydelig bedugget talsmann for lokførerlosjen. "Vrooom" lyder det fra førerhuset rett bak, og en lokfører med skjorten over hodet spyr ut av sidevinduet på toget. Bak toget løper en jente etter toget og roper "Pika Pika Pika". En typisk tirsdag ettermiddag ifølge lokal uteligger. 


En av fordelene med at togene er forsinket, er at man slipper å måtte løpe etter dem hvis man kommer litt for sent selv, sier fornøyd passasjer.

Distriktsjefen for NSB skriver videre på sin twitterkonto "Forsinkelsene hos NSB er egentlig for å unngå terrorisme". Det er stilt spørsmål ved utsagnet, ettersom tidsinnstilte bomber er 90-tallet.

Nattbladet vil ikke kommentere saken, men opplyser om at alle hendelser og personer nevnt i artikkelen er komplett fiktive, og stiller spørsmål ved egen eksistens.

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits