Posten innfører uglepost

Skal kutte ned på postmenn for å satse på ugler. I teorien kan det gå, ettersom ugler er lojale og smarte, sier ugleekspert Simen Trast.

Konsernsjef for Posten, Natt Meivell, skal ha fått idèen etter å ha sett Harry Potter med barna sine. Nå skal landets beste falketrenere hentes inn for å trene opp uglene. Det vil også bli lansert en ny frimerkekolleksjon av rumpeldunkgjenstander, skriver Natt på sin kronikk som han sender ut via flaskepost. Flaskepost idèen fikk han da han så Cast Away med barna sine.

Hedwig fra Harry Potter filmene er et eksempel til etterfølgelse, sier konsernsjef i posten.

Forslaget om å bruke ugler til å levere pakker har også sine kritikere. Janne Kristi Råling er leder for motstanderne mot bruk av dyr til menneskelige oppgaver, der hun nvener hester i gårdsbruk, hunder som slikker ren tallerkener og alligatorer som blir brukt som paraply. Hun synes det vil gi posten en dårlig profil å bruke ugler til leveranse av post, da ugler ikke har et tidsbegrep og kanskje leverer ut pakke til feil person. Ikke ulikt nådagens postvesen konkluderer vi med. Det er ennå ikke klart om innføring av ugler kan erstatte Post-i-Butikk.


Hun aner ugler i mosen, og snart er hun arbeidsledig, følg NAV-Marit i Nattbladets nye serie til høsten.

Leder for norsk ugleforening og vip-medlem i ornotologi-klubben sier han føler seg uglesett, med falkeblikk , og karakteriseres som en urokråke. Ifugle ham selv, sitter han nå å klekker ut planen om å fri alle fugler fra menneskenes fangenskap. Han skal visstnok begynne med fengselsfuglen.

Natt påpeker at dette ikke er første dyret som blir assosiert med post. En svart og hvit katt med navn Miss har tidligere vært i postbransjen. Nå er Miss en kastrert distrè katt på kattehjem.

I andre ornotologiske nyheter. Svensk mann fikk servert margarinmarinert gås på en big-bite forretning i Oslo forleden dag. Det oppstå en språklig misforståelse da svensken spurte etter en "Smörgäs". Jenta som serverte svensken sier nå unnskyld etter tre timer i varetekt.


Frokost, det viktigste måltiden på dagen sier ernæringsekspert. Foto: Graffi

Nattbladet, forfugler alle nyheter som en katt. Kattbladet.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits