Arkitekter fant massegrav med dverger

Misforsto utdanningen sin. Amerikanske myndigheter bekrefter at arkitektene fant en massegrav under en utgravning arrangert av nyutdannede arkitekter i Arizona. I massegraven ble det gjort oppsiktsvekkende funn.


Arkitektene ser ikke ut til å bry seg om at de egentlig er utdannet som nettopp det.

"Vi fant skjelett etter hva likner på syv barn, så ble det funnet et skjelett av en mye lengre kvinne. Det kan være en liten familie fra 1800-tallet" sier arkitekten som nylig byttet navn til Indiana Jones, etter byen med samme navn.

En historiekjenner sier at dette minner veldig mye om historien om "Snehvit og de syv dvergene" og mener dette kan bety at brødrene Grimm kanskje skrev historier fra virkeligheten. Nå har utgravinger begynt for å lete etter levninger etter Rapunzel, Askepott, Tornerose, Hans og Grete i nærheten. Eventyrkritiker Eijong Spøchels, oppkalt etter byen med samme navn, skriver i sin kronikk at dette kun er fantasi, og at det mest sannsynlig er en logisk forklaring på hvorfor massegraven inneholdt syv dverger og en normal kvinne. De røyket sannsynlig mye, derfor veksthemmelsen, skriver han som en mulig logisk forklaring.


Artitektene kunne også ha det gøy. Her sett under deres morsomste studietur til Transylvania.

One-Liner-Komiker Kenneth Rekdal Anderssen sier i en kort kommentar: "Litt arti fakta hvis de hadde funnet en artefakt."

Daglig Vara-ErkeRådgiver i Gruvedrift sier at det er vanlig at dverger jobber i gruver, og mener det ikke er en massegrav, men kun en gruve som har falt sammen. Han mener at det er store mengder Mithril i området, og at det mest sannsynlig var dette som var målet deres for utgravingen.

I andre nyheter. Nyutdannede arkeologer tegnet nylig sitt første hus. Se bildene.


Arkeologene leverte inn tegningene feil vei, og resultatet ble enestående.

I andre nyheter. Pop-Snekkeren som vi omtalte for noen uker siden har møtt veggen.


Illustrasjonsbilde av snekker som møter vegg.

Nattbladet, nyhetsformidler, nå også for tredje og fjerde verden.

 

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits