Kone til appelsinbonde ble juicemisbruker

Første gangen siden en britisk kvinne ble høy på pære, at frukt skaper overskrifter av den negative sorten.

Bonden frykter at han kan ha skapt en ny epidemi blant jordens befolkning. Juice er harmløs mot kroppen sier forsker. TULL! sier Dagblad-journalist, og har allerede notert ned 10 dødelige reaksjoner av juice. Ifølge journalisten øker dødelighetsraten med 90% hvis juicen inneholder fruktkjøtt. Dette er basert på egne kalkulasjoner og basert på sunn fornuft, skriver journalisten på sin blogg.


Appelsinen lander ikke langt fra stammen, grunnet vekten iforhold til styrken på grenene. Her sett på appelsingården i Sognsvann.

Appelsinbonden som ble enket da kona forlot ham for en jusstudent bor nå alene på gården, med sin egen bestefar. "Bestefar har løvehjerte, og en utestengelse fra zoologisk hage" sier bonden i eksjusivt intervju med vår kulturelle journalist, Lasse Kjuice. Bonden forteller om den sørgmodige tiden, og den tiden når appelsiner blir modne. Vår journalist har også tatt bilde av appelsinhuden, som ifølge bonden stammer fra flere år med eksponering av appelsiner. Flere fruktbønder Nattbladet har kontaktet sier det mest sannsynlig stammer fra trærne, da alle fruktbønder skraper seg opp på stammene. Dekke kunne både banan-, pære og tomatbønder over hele landet bekrefte. 

Du kan lese hele intervjuet i Nattbladet-Magasinet, som kommer i din lokale bladforretning, når produktet er ferdig produsert.

I andre nyheter. 81% bruker misledende statistikk for å fremme egne synsvinkler på problemstillinger. Dette er tall underbygget av flere tusen års forskning, og viser med 105% nøyaktighet hvor ofte tall er kun oppdiktede. 90% av gangene er det paranoide tabloidaviser som bruker overdreven statistikkbruk, skriver en statistikkforsker på sin hjemmeside, før han fortsetter med "lik denne artikkelen, så skriver jeg en til."


Tabloidaviser er verst, skriver Nattbladet i en artikkel, og unnskylder senere utsagnet etter press fra pressens faglige råd.

I andre nyheter. Hip-hop artisten Ray-P er blitt anmeldt for voldtekt, etter at han i en tekst rappet "They see me scrapin', when I'm rapin', I'm sorry little bender, I'm a sex offender". Artisten sier det hele er en misforståelse, men amerikanske myndigheter har allerede bestemt dommen på 23 års fengsel. Managementet til artisten ser positivt på bad-boy imaget som denne straffen gir deres klient.


Ray-P er dømt til 23-års fengsel, her fotografert av seg selv.

I andre nyheter. 80% stryker i snitt. Dette er faget leger sliter mest med, sier doktor, som har mastergrad innenfor snitt og dissekrering. Det finnes mange gode kvalifisert leger, men når så mange stryker i snitting, så blir det færre kirurger, som er et problem i lengden. Som er ironisk, siden det er akkurat lengden på snittene som gir den høye strykprosenten.


Stadig flere leger stryker på snitt-eksamen. Her ser vi uheldig sensor under fjorårets eksamensrunde.

I andre nyheter. SMS-språk kan bli norsk sidemål. Det er oppe til diskusjon om vi skal inkludere det raskest økende skriftspråket i Norge siden "Ravisk" tidlig på 2000-tallet gjorde sitt preg på det norske målet. Ifølge språkforskere vil det gjøre at over 60% vil gå over til sidemålsutdanning. Norske ungdommer ser positivt på forslaget og skriver i en tekstmelding "Kewlt, på 10de at vi kidza endeli kan forstå no i norsken azz.".


Meldinger kan bli norsk pensum sammen med t9 og auto-correct.

Nattbladet, svarer for kritikken om at vi bruker kun oppdiktet statistikk med å linke til vår kilde. (Siden er for øyeblikket nede grunnet tekniske problemer)

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits