Snekker på listetoppen

Den nylig pensjonerte snekkeren går nå sin seiersgang på VG-lista med låten "Enter the Carp" som er en vise om hans eget liv. Poplåten har fått gode kritikker og dårlig ros. Snekkeren selv skyr medialyset, men har nå for første gang kommentert sangen etter utgivelse.

Det er mye takket være managementet, som brukte årevis med erfaring og list, for å få listet sangen oppover på hitlisten. Nå er altså låten på topp. Snekkeren skal likevel ikke hvile på laurbærene, da det er mange låter som fort kan karpe plassen til "Enter the Carp".


Andersen: Snekkerens virkelige navn er Andersen, men han omtales kun som Snekker, av sine nærmeste. Foto: EP-Cover

Låten ble omtalt i gårsdagens VG av en musikkanmelder som skriver "Poplåt ut av dimensjoner. Umulig å holde seg vater når snekkeren drar igang med melankolsk musikk som virkelig får det til å svinge i veggene. Snekkeren selv er ydmyk. Han dedikerer sangen til elektrikeren som har laget electronica-beaten i sangen, og sier sangen er til maleren i strøket.

Elektrikeren vil ikke kommentere noe utenom at han var i støtet da "beatsa ble mekka". Nattbladet har ikke lykkes å få høre sangen, da et uheldig forsøk på å laste ned sangen fra limewire endte i virus til ville helvete.

Ulovlig: Dette programmet er ulovlig dårlig. Terningkast 1.

Snekkeren var også evig ungkar helt til han ble artist, men nå har han ei fiskesnelle på snøret. Følg kjærlighetsfloken videre, hos Se & Hør.

Nattbladet gir likevel sangen terningkast 6, basert på andres meninger.

Nattbladet, vi eier musikk.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits