Spoileralarm!

Politiet utlyser en spoileralarm da det har vært en mistenksom økning i antall spoilere som er blitt stjålet etter nyttår. Det skal være i forstyrrende mengder med spoilere som blir stjålet, og politiet ser alvorlig på hendelsene. De vil likevel ikke ødelegge bilentusiaster med følgende melding (Hvis du ikke vil lese meldingen og heller leve i ignoranse, se bort nå): "Hvis du har en spoiler, vil du mest sannsynslig miste den i løpet av de neste 24-timene."

 
Spoiler: For de som ikke vet hvordan en spoiler ser ut, så er det dekorasjonen på taket til denne bilen. Ikke alle ser slik ut.

I andre nyheter. Metrologer melder om at sommeren kommer til å bli kald, og vinteren varm. Hvis du ikke ville vite dette, se bort for ti sekunder siden.

I andre nyheter. Chelsea vant FA Cup-finalen mot Liverpool med overbevisende 3-1. Det har ikke lyktes å få en kommentar fra hverken Roberto Di Matteo eller matchvinneren i kampen, men det skal være store jubelscener på Wembley.

I andre nyheter. Det var stort oppmøte da BBC utlyste at en ny Dr. Who skulle velges. Dessverre for serieskaperne kom det kun utdannede leger som trodde det var jobbintervju til åpne doktorstillinger i World Health Organisastion. Serien som snart går inn i sin tyvende sesong er kritikerrost, og fikk nylig den vellagde kritiker-osten, som er en edamer. Favoritten til å få stillingen som tidsetterforskeren er en hjernekirurg fra Liverpool.

 
Dr. Who? Det spør mange seg hvem som blir, når David Tennant blir byttet ut.

I andre nyheter. En kinesisk restaurant er lagt ned grunnet en skrivefeil. Les mer om hvordan Ragtne Kinahus ble lagt ned i papirutgaven vår, mandag.

Nattbladet, bringer deg nyheter fra fremtiden, fordi vi kan.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits