Anmeldt for å kalle politihest homofil

En beruset mann ble lørdag tatt inn på glattcelle da han kalte en politihest for homofil. Politikonstabelen som satt på hesten har bestemt seg for å anmelde mannen for kommentaren. Det er forventet at mannen vil anke eventuell straff, da han mener at å stå naken på offentlig sted, på alle fire med en uniformert mann på ryggen er veldig homofilt, selv for en hest.


Homo: Denne hesten vet ikke egen legning.

Unevnt forsvarer i saken er ikke ennå nevnt, men en jurist Nattbladet snakket med sent på lørdag sa i en kommentar følgende: Hvis det er en dyreart i verden som jeg er selvsikker på egen seksualitet er det hesten. Han må jo ha selvtillit, da kjønnsorganet har blitt et skjellsord i nord og uttrykker storhet i bruken av lem, og at det er blitt et eget uttrykk " å ri". Jeg tror hesten ville vrinsket vekk en kommentar som kom mot hans seksualitet. Saken burde også legges død grunnet kommentarens adresse, en hest. Hester skjønner ikke hva vi sier til dem, og da kan vi også konkludere med at den ikke forsto kommentaren. 

Nattbladet innrømmer at dette er valide argumenter i saken, som har fått mistenkelig mye mediaoppmerksomhet. Vi kontaktet flere utenforstående for å høre deres synspunkter på saken, og spesielt i nordland var saken godt kjent.

Nattbladet fikk ikke svar på henvendelser til hverken homofile eller hestepersoner.

Nattbladet, nyhetens ridder i sort.

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits