Ny kontroversiell Tv 2-serie anmeldt

Tv 2 har blitt anmeldt til politiet grunnet en serie uheldige hendelser under deres innspilling av konseptet "Tid for Ran". Serien som omhandler tre svindlere fra Rana som drar rundt i Norge, og later som de er interiørarkitekter som skal pusse opp huset, skal være populært mottatt av respektive hjem som crewet besøkte. Twisten i serien var at svindlerne skulle lure folkene ut av huset, og deretter rundstjele dem, for så å levere tilbake eiendelene når ranet var oppdaget. Dessverre for Tv 2, var ikke svindlerne å stole på, og inventaret fra 8 husstander er nå sporløst forsvunnet.


Tomt: Dette var alt som var igjen på tomten til èn av familien som uvitende stilte opp på programserien.

Programmet skulle være til informasjon over hvor lett det er å bli svindlet, men nå sitter altså programutviklerne med den samme følelsen. Politiet har allerede finkjemmet lokalene til kanalen på leting etter inventaret som ingen vet lokasjonen på. Da politiet etterspurte opptakene fra serien kunne produksjonslederen meddele at disse også var blitt borte.

Tv 2 beklager på det sterkeste til de berørte i saken og har sendte ut en kort pressemelding om at tapene skulle bli dekkt. Dette var i august, og flere av familiene har ennå ikke sett noe til pengene, og har derfor anmeldt saken til politiet på nytt. Tv 2 lovte også i beklagelsen at de skulle sende sin egen storsjarmør, Sigurd Sollien, som en kompensasjon. Familiene fikk besøk av Sollien, men han endte opp med å stille dem tre spørsmål, og deretter stikke av med de resterende møblene. Dette gikk også under kategorien underholdning for tv-kanalen.

Hele programserien skulle være et forsøk på å lage en norsk versjon av "The Real Hustle" som tilfeldigvis også Tv 2 viser. Istedet endte det altså med søksmål, skjegg i postkassen og dårlig publisitet Politiet leter nå etter Kjersti Bergersen, da ingen har sett henne siden innspillingen.


Granskning: Det vil bli iverksatt full granskning av rutinene rundt nye programserier hvor handlingene som utføres i hovedsak er ulovlig.

Det er iverksatt full granskning av flere kanaler i etterkant av skandalen. Kristian Valen skal ha stjålet flere esker med viskelær fra TvNorge før overflyttingen til statskanalen Nrk. Saken er også sendt til politiet.

Nattbladet, like kritisk som "Washington Post" under Watergate.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Bare Én kommentar. (Var den spam regnes dette som 0)

IdaVåg-Kunstblogg

12.04.2012 kl.22:14

utrolig at det går ann!

Din kommentar

hits