Han har størst handicap i golfsirkuset

Mangler armer. Noel Arms er en mann verden aldri har sett, men nå vinker skjebnen til ham, men han kan ikke vinke tilbake. Han har hatt en forrykende karriere innenfor flere sportsgenrer, men det er først som golfer han har utmerket seg. Den tidligere bokseren, keeperen og fekteren har gjennom en årrekke vært helt middelmådig, mest grunnet sin mangel på hjelpende hender.

Likevel har han verdenseliten tvinnet rundt lillefingeren, billedlig talt. Han vant første runde i Masters-turneringen som blir avholdt på en lukket bane i Wales. Det er snakk om verdenseliten i golf fra 30-tallet som forsøker å slå Arms. Pensjonistene vet ikke sine arme råd for å slå den tidligere bokseren, men nå slår han knock-out på dem, en etter en. 


Eliten fra 1932: Her ser vi en annen håndløs golfer, fra 1932. Han manglet også føtter. Han døde året etterpå da hodet fallt av.

Noel Arms er den eneste som fullførte første runde, grunnet hjerteproblemer og diverse andre skadeproblemer med eliten. Det så lenge ut som om det skulle bli en ny besterunde fra Gill Ofer, men det var helt til han kom til hull 17, med vannhinderet. Politiet fant Gill først dagen etter turneringen flytende i vannet. 

Nå er det egentlig bare sjarmøretapper igjen for Arms, som vil gå ut alene på morgendagens siste runde, han ligger på en suveren førsteplass, 129 over par. Andreplassen Harold Greene, ligger seks fot under på hull 12.


Tee balling: Her ser vi nærbilde av golfballen til Arms. Her etter det sjette forsøket på å starte turneringen.

I andre kjedelige sportsnyheter. Dartspilleren Daniel Art nekter å henlegge saken mot spilloppmakeren som limte dartpilene hans. "I just can't let it go" sier han i en kommentar til vår utstedte sportsjournalist.

I andre handy-nyheter: En handyman er anmeldt for misbruk av bruken av en handi-cap. Caps'en som er designet for at handicappede personer skal slippe å holde drikken sin selv, ble misbrukt da handymannen brukte den under arbeidsrelatert arbeid. Avviket er meldt inn, og nå er det opp til høyere makter, sier sjefen med lav makt i lokalt firma.

Nattbladet, nå også med innslag av kjedeligere sport enn curling.

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits