Stadig flere unge medbringer prevensjon på byen

Også stadig flere har dem med seg hjem igjen, skriver J. I. Hammer i en kommentar på Facebook.

Dette kommer fra ny forskning gjennomført på noen av de mest populære utestedene, i noen av de mest populære byene, i ett av verdens mest populære land, Norge. Unge i alderen 18-25 og de som så unge ut i alderen 25+ ble spurt i undersøkelsen. Disse ble valgt på tilfeldige utesteder i Oslo, Trondheim, Bergen, Tromsø og Elverum.


Styx: Elverums mest populære utested. Navnet kommer fra gresk mytologi, hvor stemningen skal være enda høyere enn utestedet avbildet.

8 av 10 jenter i alderen 17-26 hadde med kondom, hvorav 18 av 20 i samme aldersgruppe hos guttene hadde med kondom.

1 av 74 kvinner i alderen 21 til 45 hadde med spiral i vesken, mens en oppsiktsvekkende 2 av 13 av herrene i samme alder hadde både spiral og veske som fast utelivsinventar.

Det var også stor variasjon i antallet på prevensjonsmiddlene. Majoriteten av jentene hadde kun med èn kondom på byen, mens guttene på sin side hadde et antall mellom 3 og 5. Herrene toppet også spiraltoppen, der de som hadde med spiral, hadde med i gjennomsnitt 2 til 4 stykker på byen. Sexleketøy var ikke med i like stor grad, med unntak av noen penispumper. Nattbladet stiller seg spørrende til hvorfor alt dette ble undersøkt, kvaliteten på undersøkelsen, kvaliteten på herrene som ble spurt, og hvorfor i ville vesten Elverum var en del av undersøkelsen.


Manneveske: Det var et betydelig antall menn som hadde med seg veske på byen, og flere hadde sexleketøy eller spiraler med.

"Dette er betryggende statistikk, kanskje med unntak av guttene med spiral, som er mer skremmende" sier sexolog Katrine Spytteneggel. Undersøkelsen viser likevel at norsk ungdom er forsiktig på byen, og det er veldig positivt, skriver prevensjonsministeren i sin kronikk. Den katolske kirken har fordømt norsk ungdom.

Undersøkelsen viser også at hvis du skal innlede samleie med noen ukjente på byen er det èn grunnleggende forhåndsregel du alltid alltid alltid må følge, og det er å spørre først.

I andre nyheter. Glidemiddel fungererer bedre en tårer, viser ny statistikk. Tårer virker likevel bedre enn blod, viser annen statistikk.

I andre nyheter. Tenåringsgraviditeter avtar etter fylte 25-år, melder sikre kilder.


Verdens minste Gameboy: Tallet på antall tenåringsgraviditeter synker drastisk for jenter over 20 år.

I andre nyheter. Tenåring anmeldt etter å ha lest feil av stabilt sideleie og stabilt samleie under sanitetskurs.

Nattbladet, vi stiller de kritiske spørsmålene.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

2 har kommentert saken. Du kan enten fortsette diskusjonen, eller la være. Valget er ditt.

Silje

12.04.2012 kl.22:57

Ungdomsskolelæreren min sa at å ikke ha sex også var en type prevensjon. Burde kanskje tatt med dette i statistikken.

Lars

29.05.2012 kl.22:35

haha faen så lættis. Keep up the good work. Men husk rettskriving, kan ødelegge litt fra tid til annen. Ord delings feil f.eks.

Din kommentar

hits