Kaptein Sabeltann pågrepet utenfor Somaliakysten

Den velkjente piraten ble tatt under et tokt mot et britisk hangarskip. Det var norske spesialpiratjegere som pågrep den annerkjente piraten, ofte kjent som den mektigste sjørøveren på de syv hav. Pågripelsen var uten drama, da han piratjegerne har litt mer moderne våpen enn en kordè.

Det var idèelt at sjørøveren ble pågrepet av norske myndigheter, så vi slipper å ha en ny Kongosak, sier justisministeren i en melding til utenriksministeren. Det var frykt for at Sabeltann kunne bli pågrepet av Kongolesiske myndigheter og måtte dele celle med Moland & French.

Rettsaken mot kapteinen er ennå ikke fastsatt. Brynjar Meling er utvnevnt forsvarer. Det er flere tiltalepunkter mot piraten. Vinningskriminalitet, mangel på båtsertifikat og legemsbeskadigelse skal stå sentralt i saken. Aktoratet vil ikke kommentere saken før alle bevis er gjennomgått.

Nattbladet klarte ikke å oppnå kontakt med Terje Formoe, men hans datter, Janne, sier han er på en utenlandsreise. Parkleder i Kristiansand Dyrepark ville ikke kommentere da Nattbladet henvendte seg, tidlig søndag.


Pågrepet: Kaptein Sabeltann ble pågrepet uten noen form for dramatikk utenfor kysten av Somalia.

Norske veier har aldri vært så trygge

Hadde det ikke vært for alle kjøretøyene hadde det vært verdens tryggeste samferdsel på norske veier, sier samferdselsministeren i en kommentar til Nattbladet.

Fakta sier leder i Trygg Trafikk, Trygve Tafiq. Kommentaren blir også underbygget av sjef for Sikker Samferdsel og nestkommanderende i Kjekke Kjøretøy. Leder for Helsikes Hovedvei vil ikke kommentere saken.

Prosentvis viser det seg at hundre prosent av bilulykkene på norske veier skyldes kjøretøy. Nå skal en gruppe ingeniører se på problemet.


Spydig: Norske veier er praktfulle sier full mann fra Spydeberg, før han kastet opp på skilten.

Hest fikk hestekreft

Hesten skal være sterkere enn noen gang, sier veterinær. Det skal være kreft i leggmuskelen som gjør at hesten har utviklet dobbel styrke. Bilprodusenter over hele verden er spente på utviklingen, og mener dette kan revolusjonere bilmekanikken.

Vrøvl sier en bilmekaniker. Vrom vroom vrrooooom, sier en tilbakestående bilfanatiker.


Sterk: Det skal ikke ha gått til hodet på hesten at den er sterkere enn andre. Foto: Anthon Miriamsen

Ninjaparade en suksess

Den annerkjente ninjaparaden gikk av stabelen også denne påsken. Det var ingen som fikk med seg paraden, men Nattbladet ble underrettet at paraden hadde gått uten problemer.


Stort oppmøte: Folk flokket til for å forsøke å få med seg ninjaparaden, påskeaften. Her går de gjennom Spydeberg.

Tømmer viktigere enn barn

Forskere har kommet frem til en matematisk konklusjon som tilsier at tømmer er en viktigere ressurs enn barn for fremtiden til verden. Dette er stikk i strid med det vi før antok. Brasil er eneste land i verden som allerede har skjønt det, sier sosialantropolog.

Barne- og materiellminister vil ikke kommentere saken, før hun har sett fakta om saken, men sier det er interessant om dette skulle stemme. Kina har allerede begynte å bytte barnearbeidere mot utdannede tømrere.


Tømmer skogen: Det kan bli realitet å tømme skogen for trær, sier landsbruksminister.

Miniatyrtiger viste seg å være katt

Forskere dummet seg loddrett ut da de trodde det hadde oppdaget en ny tigerrase. Flaut, var eneste kommentar vi fikk fra den annerkjente forskningsavdelingen.

Det skal ha blitt brukt 2.4 millioner kroner på forskningen, før det viste seg at det kun var snakk om en katt av typen Felis silvestris catus.

Nattbladet kan også bekrefte at tigeren fra den annerkjente serien Calvin & Hobbs, egentlig er en plysjtiger.


Gaupe: Trodde dyrevernsministeren dette var. Feil, påpeker korrektolog ved det norske institutt.

Seerstormer er i vinden

Det er blitt populært å blåse små feil i tv-produksjoner ut av proposjoner. Det sier ansatte i posten som leser gjennom all posten som blir sendt innenlands.

Det skal være snakk om enkle grammatiske feil og feil bruk av preposisjoner som blir blåst ut av proposjoner, sier personer som Nattbladet har konversert med i lunsjpausen.

 

Nattbladet, samler de viktigste nyhetene fra helgen på ett sted.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Bare Én kommentar. (Var den spam regnes dette som 0)

Oda Astrid

11.04.2012 kl.14:19

(y)

Din kommentar

hits