Geolog raste mot nabogård

Sør-Trøndelag: Geologen skal ha lagt seg i ei steinur over nabogården og rullet ned. Mannen skal ha truffet låven til nabobonden, men ikke gjort noe betydelig skadeomfang på bygget.


Gården hvor raset fant sted. Etter snakk med geologen skulle det ikke gjenta seg.

Krangelen skal ha begynt over et dramatisk kortspill tidligere på kvelden, hvor bonden skal ha jukset i spillet "Enbladrakar". Reglene på spillet er uspesifikke, og dommer i "Enbladrakar" sier juks vanskelig kan forekomme, siden spillet simpelthen går ut på at hver får et kort, høyeste kort vinner, og sort gjelder for den som starter. Det spekuleres nå om sinnstilstanden til den rasende mannen, og sakkyndige er blitt koblet inn i saken for å lage en helhetsevaluering.

"Det e ei lita bygd, og itj vanskelig å bli gal her" sier en av de lokale, hvis navn var så vanskelig å tolke at han forblir anonym, før han slår seg i hodet med en spade, setter seg i en usynlig traktor og kjører avgårde.

Den lokale lensmannen nekter å undersøke steinura hvor geologen skal ha rullet fra, grunnet frykt for pantere. På spørsmål om det er blitt observert pantere i fylket, hveste lensmannen, før han tok flere poser med tomflasker og dro på lokalbutikken.


I mangel på bilder av  ei steinur, fant vi et foto av et ur, i stein. Foto: Arne Tunnelkjær.

Psykologer har nå satt ut en hypotese om den merkelige atferden på lokalinnbyggerne kan komme av mangelen på kvinner i bygda.

Nattbladet, sprø som et rødt brød.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits