Blond dumhet påvist

Ligger i røttene. Blonde hårstrå vokser også nedover og går inn i hjernen. Hjernecellene som kontrollerer iq ligger på det øverste hovedlaget av hjernen, kalt membranen, og dette er grunnen til at blonde er dummere enn andre farger på håret.


Jessica Simpson fra Simpson-familien blir ofte fremstilt som dum. Nå er det påvist.

Det er ikke funnet noen kur mot sykdommen. De amerikanske forskerne som kom frem til konklusjonen konkluderer også med at blonde som farger håret sitt har en mulighet for å øke iq'en med opp til 50 prosent. Det forskes nå på blonde striper om disse har like stor påvirkning på iq. Det er også påvist hukommelsessvikt for noen av de blonde, men de husker det ikke selv. 

I andre nyheter. Etter hengingen av Saddam Hussein har det kommer en skadefryd som ingen sør for Gaza har opplevd før. Galgenhumoren må stoppes, sier bøddel.


Lady Gaga er gagagal etter rare kostymer. Nå er det påvist.

I andre nyheter. Gutter med navn som starter med konsonanter har større sannsynlighet for å bli kriminelle. Også gutter med primtall i fødselsdagen sin har større sannsynlighet for å være rar. Dette viser populærforskning. Forskere som forsker på slike ting er idiot, det påviser andre forskere.

Nattbladet, bringer nyheter til et nytt nivå. Nå nivå to.


Denne blondinen er ukjent. Nå er det påvist.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Bare Én kommentar. (Var den spam regnes dette som 0)

11.10.2011 kl.21:25

ha, galgenhumor er visst overalt i dag! Lady galga sitt hår vokser i en sånn sløyfe på hodet. Hvorfor er det ingen som redder henne fra den sikre død? De bare sløyfa det lizm.

Din kommentar

hits