"Halsbetennelsen er hard å svelge"

Sammen med hodeskaden han pådro seg som også var et hardt slag i ansiktet. Den sovjetiske toppidrettsutøveren som vil holde seg anonym, melder på sin twitter at han har fått noen tilbakeslag etter en boksekamp arrangert i en uklassifisert pub i Sovjet. Bokseren skulle forsøke en ny strategi hvor han smørte inn hele mage- og brystregionen med smør for å øke prestasjonsevnen, men det gikk hurtig nedover, da han falt på magen, i den skjeve arenaen.


Slagkraft: Det ble utøvd flere slag under en slåsskamp i Sovjet i går kveld. Her en tilfeldig publikummer som satt for nærme bokseringen.

Kampen foregikk med publikum til stedet, som var meget passiv da bokseren ble rundbanket. Han ba flere ganger om hjelp, men uten noen respons. Han måtte til slutt kaste inn håndkleet med en brukket tå. Ikke nok med det, men motstanderen hans ble tatt i doping like etter kampen. Det ble påvist 300 gram metamfetamin i systemet til fjærvekteren Igor Dopianov fra Ukraina, ofte kalt "Bokseåpneren" av sin nærmeste onkel. 


Relevans: Dette bildet ble tatt i 2001, og har ingen relevans med nyhetssaken, men er mer en humoristisk effekt.

Ifølge rapportene skal det ha vært en tøff kamp, der det ikke ble avgjort før i sjette runde, da forhåndsfavoritten fikk en tåpelig skade i tåområdet. Det ble ikke felt noen tårer da han gikk i bakken, men ble heller skålet med mang en tår da de har tæl i Sovjet for å hedre skadede.

Nattbladet, viser at ikke alt i sportsverden handler om sykkel. Forøvrig går den norske innsatsen langt over det normale, som er ultraduperbra!


Markedstriks: En økende trend innen blogging er dagens outfit. Dette er en dame i svart BH.


Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits