3% av bilulykker skyldes kvinnelige sjåfører

Nå blir det restriksjoner, sier samferdselseminister Kleppa. Det er i første omgang snakk om innskrenkninger på kjøretidene for kvinnelige bilister. Det blir stilt store spørsmålstegn til hvorfor denne restriksjonen, men det vil ikke Kleppa selv svare på. Likestillingsminister Morten Mann, sier i en kort kommentar at han vil se nærmere på om dette er litt for strengt. Etter to sekunder betenkningstid, kom han frem til at det ikke var det.


Kvinner velger smarte biler: Usmart siden de uansett kræsjer, sier fagmann.

Talsmann for kvinneforeningen Kvinner uten Grenser (KUG) Martin Mann (ikke relatert til Morten Mann), uttrykker sterk misnøye høylydt gjennom neseborene da han får nyss om nyheten om innskrenkningen. Helseminister Murten Mann skikkar helsinger heim te si mor.

En kvinnelig sjåfør Nattbladet stoppet i promillekontroll ble spurt om hva hun syntes om saken. Latterlig, var vår respons til hennes respons om at "Det er foraktelig at det var slik diskriminering i 2011".


Diskriminist: Du ser det kanskje ikke, men han skuler mot en kvinne eller kvinnel, som de kalles i MC-gjenger.

Milton Mann, forkjemper mot kvinnelig stemmerett utroper menn som seiersherrene i saken, og krever at regjeringen trekker inn igjen stemmeretten kvinner har hatt i, vi siterer, "Alt for lenge".

Minsten Mann, leder i  Menn Uten Innsyn, sier i en kort kommentar at verden hadde vært bedre uten kvinner. Leder for Kvinner Med Innsyn, sier det motsatte.

Nattbladet, bedriver kjønnskvotering i egen stab. Hilde, du har sparken.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits