Seilbåtfirma fikk vind i seilene

Må ro seg ut av situasjonen med skattemyndigheter.

Da seilselskapet Vindfart satte seil for nye markeder gjennom en omprofilering fra Fartvind til Vindfart, gikk skuta som aldri før, men noe vesentlig hadde blitt utelatt. De hadde glemt å melde fra til Brønnøysundregisteret og Skattemyndighetene, derfor skylder nå firmaet nærmere 1 000 000 norske kroner.


Sailboat to sale: Denne seilbåten m/flere er nå til salgs. Denne kalles "Yoghurtbegeret".

Nattbladet kom ikke i kontakt med eieren av firmaet, da han var ute på skattejakt for å finne midler til å betale skatteetaten gjelden. Han skal nå lete gjennom de syv hav.

Selskapets talsmann, Bill Svarte sier i en kort pressemelding at det ikke var forventet at de skulle ha så stor gjeld. De skal ha ankret inn gjeldsinnkassoen til høyesterett. Merkelig, sier forsvarsadvokat William Snilleseter. Han mener dette må være første gang i historien at noen har anket inn et forslag til høyesterett, uten at det allerede har vært en rettsak. Han har rett, ifølge rettshistoriker Josef Appen. Feil, sier feilshistoriker Milfred Muster.

Det er ikke nattbladets journalist kjent om noen videre straffeforfølging i saken, såfremt.

Grunnet kraftige nedkuttinger i Nattbladet måtte vi hyre inn en journalist gjennom adecco. Grunnet hans kontrakt med adecco har han ikke lov til å skrive mer enn 170 ord for en større tidsskrift, derfor får "såfremt" være siste ord i saken. Bildeteksten er hentet fra en av tekstene til Karl Ove Knausgård.


Kurs: Her ser vi bilder fra håndtrykkskurset Adecco nylig gjennomførte for alle ansatte. Neste uke: Kyssing.

Nattbladet, kutter ned på spareblusset, og har kjøpt inn sparestjerneskudd.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Bare Én kommentar. (Var den spam regnes dette som 0)

Trym Grim

25.03.2011 kl.22:31

DRITTEIT! Særlig det om feilhistoriker og om håndhilsekurs. Jeg tok en gang det kurset. Jeg fikk fingervorter etterpå.

Din kommentar

hits