Adjektivprofessor funnet gul og blå

og død. Overrasket og forfjamset politi står uten så mye som et lite spor da en død adjektivprofessor ble funnet død. Professoren som har viet hele sitt lange liv til ære for adjektiv skal ha vært snill, morsom, humoristisk, røff, lojal, latterlig, poetisk, kul og hudfarget ifølge hans kollegaer. En verbprofessor kunne ikke møte Nattbladet, da han skulle i møte for å møte noen adverbprofessorer. De kommer visst veldig godt overens.


Adjektivprofessor og Adjunkt, her avbildet inne på ordfabrikken i Skien.

Dødsfallet er mystisk, ifølge en svensk person. Svensker eier en sjette sans når det gjelder mystiske dødsfall. Politiet har ennå ikke obdusert liket, og vil derfor ikke trekke snarlige konklusjoner, men sier at han var dødere enn død. Nattbladet har derfor kommet opp med en falsk obduksjonsrapport som viser at professoren led av en alvorlig sykdom i leveren, men at han levde sitt vanlige liv, helt til han ble brutalt myrdet med en skje. Politiet vil ikke kommentere løse rykter.

Professoren som var ansatt hos Adecco og som ble leid ut til "kjedelige" skoler og universiteter for å heve adjektivnivået deres til "interessant" eller "forrykende". Adecco er allerede i hardt vær for tiden, og de trenger ikke enda flere medier som opplyser om negative saker om dem. PR-ofessor, Per Rolf Estor sier at all PR er god PR, og utdyper med at alle nå vet hva Adecco gjør, mens før nyhetssaken trodde alle at de bare sponset 1. Divisjon i norsk fotball. Midlertidig leder for Adecco, Nami Tsu kan ikke kommentere saken da hun ikke kan norsk.


Adecco sine lokaler i Berlin, herifra har de bedratt norske skattemyndigheter siden 2001.

Nattbladet har selv hyret flere hjelpepleiere gjennom Adecco, men ingen ville være med på pornoinnspilling. 115 kroner i timen var visst ikke nok. Dagens konklusjon. Sex selger, så lenge prisen er høy.

Nattbladet, sexy underholdning.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits