Her er "Onkel Skrues" luksusliv

Han er kjent som en kjeltring blant flere, han har noen tvilsomme avgjørelser bak seg og setter penger foran alt i verden. Opp gjennom årene har han tjent seg styrtrik, og ofte har han satt familie og miljø i fare for å beskytte pengene. Han bor i en herregård, men pengene oppbevarer han i kanskje en av verdens sikreste bygninger, som han selv forsvarer dagen lang.


Nattbladet fikk et ekslusivt intervju med hans privatsjåfør Andriksen, der det kommer frem at han er veldig gjerrig, og at han selv har en nevø som kun får betalt små øre for store jobber. Onkel Skrue har skaffet seg mange fiender opp gjennom årene, og det er mange som vil ham vondt. Senest i forrige uke var det noen som forsøkte myrde ham, men Onkel Skrue kom fra situasjonen med livet i behold.


Oppbevaringshvelvet til Onkel Skrue. Uvisst hvor stort beløp, men skal være over 40000 kubikkmeter med penger.

Ikke nok med at ansatte klager på lønnsnivået, men det er også flere lovlydige borgere som har gått til sak mot det de mener er ubehagelig støy fra pengebingen til Skrue da han har mistet penger.

Nattbladet lyktes ikke å komme i kontakt med nevøen til Skrue, da han var i Etiopia for å samle inn penger for Onkel Skrue. Vi fikk likevel en prat med Petter Smart, som har bidratt med hundrevis av teknologier for å beskytte pengene til Onkel Skrue, og han sier han aldri har fått betalt for arbeidet. Han er nå siktet for å jobbe svart.

Nattbladet Magasinet, i dagens portrett, Skrue McDuck.
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits