Tabloidaviser frykter oppgang grunnet ny kostholdstrend

Det er nemlig nå blitt mulig å spise ordene som står skrevet i avisene i seg. Bokstavlig talt. Kostholdseksperter har den siste tiden anbefalt folk å spise papir. Papir skal ikke være usunt, men har heller ingen fornuftig smak, som gjør det til det perfekte måltidet. Det er spesielt de største avisene som frykter papirspiserne, eller "VG-tarianere" som Nattbladet finurlig ordspilte frem.


Skal du forsøke å være trendy, kan dette være den perfekte middags mat. Bildet er tatt av Natt Bladet.

De største avisene frykter at det ikke lenger er nyhetene som oppsluker leserne, men at papiret heller blir oppslukt av lesernes munnlige organ. Dagbladet frykter at oppgangen i solgte eksemplarer kan gå utover budsjettet, som gjør at de faktisk kan bli nødt til å kvalitetssikre deres egen avis.

Det er likevel ikke bare støttespillere bak den nye papirspisertrenden. Leder for organisasjonen "Gråtende Trær og Tapirer", Pia Trellemyrshaug, skriver i en melding til Nattbladet at hun opplever situasjonen som nedverdigende og kvalmt. Hun skriver videre at hun aldri før har følt seg så tråkket på, siden hun ble trampet ned på en konsert med bandet "The Hot Sun Mamas Sunbathing In The Sun" som var på Europaturnè i 1989.


Kaniner har alltid vært tidlig ute. Her spiser to søte kaniner på et grønt papir fra avisen "Bjørkeblad".

Nattbladet har valgt å utsette vår lenge annonserte papirutgave til det bevises at papir kan gi deg kreft.

Nattbladet, blir bare spist av nettormer, og kan leve med dette.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits