Raner ville opprette konto i banken han nylig ranet

Natt til søndag ble Tromsø Sparebank ranet, da en raner som hadde gjemt seg til etter stengetid, brøt seg inn i et hvelv og stjal penger til en verdi av over 10 millioner norske kroner.

Mandag formiddag var raneren tilbake for å sette pengene inn på konto. Han skal først ha bedt om å få opprette en konto i banken, før han dro fram en stor pengesekk som inneholdt nøyaktig like mye som ble antatt stjålet fra bankranet. Sekken skal også ha et identisk dollartegn på seg, noe som økte mistanken hos de ansatte.


Illustrasjon av pengesekkens utseende. Hvis du eier denne sekken, meld deg hos Tromsø Politikammer.

Politimester i Tromsø, Norbjørn Nilsen, sier at politiet ikke vil gjøre noe med saken før det blir lagt frem flere fellende beviser. Da Nattbladet konfronterte ham med opplysningene fra banken skal politimesteren blitt overrasket. Han var ikke klar over at det var et bankran det var snakk om, og trodde saken dreide seg om et brannkran.

Banken skal ha forsøkt å ta loven i egne hender, men boken var større enn forventet.


Hvis man bryter løftene i boken risikerer man fengsel. Løfter man boken risikerer man ryggproblemer.

I andre nyheter. En raner skal ha tatt temperaturen til en pasient på Tromsø Sykehus etter en opphetet diskusjon. I en totalt annen nyhetssammenheng. En raner ble tirsdag nektet matservering etter å ha ranet en kiosk for nærmere 1200 kroner. Han forsøkte å betale med pengene han hadde ranet til seg, men betjeningen nektet. Mattilsynet vil nå vurdere å fjerne mat- og skjenkebevilningen til kiosken.

Nattbladet, raner Dagbladet for fremtidige artikler.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Bare Én kommentar. (Var den spam regnes dette som 0)

Silje

29.09.2010 kl.09:20

Jeg lurer på om tyven klarte å opprette den kontoen.

Din kommentar

hits