Nok en sextape på markedet. Se tapen her:

Den økende trenden om å selge sextaper øker i økende grad og utnytter de store økonomiske vinningene til treningsøkter og nøkterne kvinner i 20-35 åra.


Her er reklamebilde til den nye tapen, som ifølge leverandøren skal være på størrelse med et kjønnsorgan, ca 4 mm.

Tapen som skal øke sexlysten har solgt over all forventning på diverse sexbutikker over hele landet. Spesielt i Nord-Norge har salget gått utover helsen til flere, da det aldri har blitt meldt om så mange sexskader som denne sommeren.

Tapen som er dynket i en sammensatt blanding av eddik og feromoner skal først ha blitt oppdaget av et tysk par på 90-tallet. De brukte tapen både som prevensjon og viagra. De har nå 8 barn og lever lykkelig i et slott i bundeslandet Bayern.

En kjøpmann fikk likevel snerten på tapen, og etter store vitenskapelige tester er det påvist at tapen er en stor medisinsk anretning. Likevel selges den i butikker som spesifiserer seg på voksenting. SEX skal også være årsaken til at paracet ble oppfunnet på midten av midtitallet.


De hvite prikkene er feromoner som utløses fra tapen da den kommer i kontakt med hud.

En norsk underleverandør av tapen melder om at det komme to fulle tankskip kun lasset med tape, ettersom at etterspørselen er stor. Spesielt er det tapere som kjøper dette, sier SexTape A/S i en offentlig pressemelding. Samme selskap melder også i en offentlig grisemelding at "Enhver kuk som ikke klarer å få seg noe med vårt produkt burde ikke gjøre noe slikt i første omgang."

Nattbladet, vi gjør sex kjedelig.
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Bare Én kommentar. (Var den spam regnes dette som 0)

TheFailure

28.10.2010 kl.02:59

Alle tiders! :]

Din kommentar

hits