Blekkspruten Paul arrestert for kampfiksing

Saken involverer flere tusen Euro.

Blekkspruten Paul skal ha betalt noen lag for å tape under årets verdensmesterskap i Fotball, arrangert for første gang i Sør-Afrika for første gang. Det er likevel ikke første gang Paul er i hardt vær. I 2005 var han utsatt for en storm på Stillehavet, det førte til at han ble fanget av den tyske gambleren, Tysch Gambler. Tysch tjente seg rik på Pauls assistanse under VM i Tyskland, som var første gang et europeisk land avholdt et VM før det for første gang skulle avholdes i Afrika for første gang.


Fantomtegning av Paul sitt dobbeltspill.

Fire år etterpå lever Paul ennå i beste velgående, i motsetning til Tysch som døde av en mystisk blekkforgitfning i kaffen sin. Paul ble i senere tid hyret av et tysk akvarium. Her har han blitt kjent for å tippe riktig vinner av alle kampene han har tippet i EM og VM, som for første gang ble holdt i et afrikansk land for første gang.

Nå har likevel tysk etteretningspoliti (SS) gått til sak mot den folkekjøre blekkspruten. Årsak? Paul skal ha betalt de tapende lagene. Spesielt de tapende finalist for første gang på et afrikansk kontinent i Afrika, skal for tredje gang være nedslått, men mener nå at de har mottatt en stor pengesum fra blekkspruten for å tape kampen. Korrupsjon er ikke godtatt innad i fotballorganiserte organisasjoner, og derfor skal det nå utloves dusør til den som oppløser saken.


Første gang: Det er første gang VM i fotball spilles på det afrikanske kontinent i en historisk begivenhet for første gang.

Paul har selv ingen kommentar, men vi kommer tilbake med mer når vi får det på blekk.

Nattbladet, den mest populæreste blekka siden Åsane Tidene.
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Bare Én kommentar. (Var den spam regnes dette som 0)

Birgitte

16.07.2010 kl.03:15

Jeg visste det var noe rart med Paul!!!

Din kommentar

hits