Sylskarp seier i Dart-VM

Daurbein Art (Bedre kjent i Dart-VM som Darth Vader) fra Belgia vant Torsdag kveld VM i Dart da han kastet en dart pil på motstanderen og vant på dartover. Han klarte derfor å vinne over sin egen sønn, Jake Skydarter.

Han forklarer til Nattbladet at en god frokost med opptil fem dartskiver og en stor middart er svaret på hans seier. Han sier også at kraften er med ham, og at han er en stordartet sportsmann. Nattbladet stiller spørsmål til Dartens sportslighet, men orker ikke å diskutere.


En dartskive, må ikke forveksles med en bartskive.

Dart-VM har fått stor mediedekning grunnet dramatikken rundt mesterskapet. Hele 45 har blitt sendt hjem med alvorlige skader siden mesterskapet startet 12. Desember. Det som er dart, unnskyld, rart*, er hvordan alle skadene innebar stikkskader fra skarpe gjenstander.

Tredjeplass i mesterskapet gikk til Dartens Robin Hood, Ruben Hud fra Nittedalskogen i Norge. Fremtiden ser lys ut for den skarpe nordmannen.


Her ser vi en sart, unnskyld, dartpil* som har festet seg til en hånd og suger blod som en igle. Igle!

Darthe Skappel er ventet å ankomme festen til seieren til Art. Hvorfor er ennå uvisst.

Nattbladet kommer tilbake med terningkast på deltakernes kjoler og mer til når festen begynner.

Måtte vorset være med dere.
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Bare Én kommentar. (Var den spam regnes dette som 0)

Sv; Jeg lurer på om det er du/dere som kommenterte min blogg? Og når det gjelder å kopiere bilder fra andres sider; Jeg har da virkelig bare et bilde på min blogg, og det er av Regine Stokke til ære for henne. Hva mener du/dere? Takk for konstruktiv kommentar btw, love it.

Din kommentar

hits