Facebook forbyr selvmord

Det er faktisk blitt ulovlig å begå selvmord når man er medlem av nettsamfunnet.

Merkelig, sier nettsamfunnekspert og asosialistisk senterpartileder, Kristian Helsvorken. Merkelig, sier også sitat-Petter, som siterer alt som blir sagt. Nattbladet tar seg friheten til å kalle Petter for merkelig.

Leder for facebookavdelingen i Norge, Fjasert Bokfink, sier i en kommentar til Nattbladet at han selv forebygger selvmord her til lands ved å sende ut meldinger til alle aktive medlemmer med en advarsel om følgende av selvmord, og oppfølging av spesielle henvendelser tilbake.


Her ser vi en jente som forsøker å ta selvmord live på facebook. Hun ble utsatt for sosialt mord da hun ble "drept" av facebook-administrasjonen.

Selv moren til noen av mine facebook-venner, spør meg om hvordan selvmord kan påvirke hverdagen. Det er trist hvor uutdannet noen er angående selvmord.

Facebook-gründerne skjønte for lenge siden at det ville komme selvmordstanker fra nettsamfunnets medlemmer, og har derfor skrevet ned noen nye lover for Facebook. Det er lov å bruke bilder som andre legger ut på facebook i feil kontekst, det er ulovlig å ta selvmord mens aktiv på facebook, det er ikke lov å klage på facebook-administrasjonens feil, og det er pålagt å måtte ønske en 'dislike'-knapp.


Her ser dere keyboardet Nattbladet bruker til å skrive personlige statuser og bloggartikler. Vi skriver med Nr. 36. Raggaeguitar.

Nattbladet har snart egen facebook-side, som gjør at Nattbladet aldri vil kunne ta bloggselvmord.

Nattbladet, vi svelger tungt.


Lei av en sliten hverdag? Lei av en kjedelig hverdag? Lei av prinsesse Leia? Ikariam gir deg et bedre liv, bedre enn ditt mediocre liv som ikke innebærer noe mer underholdning enn å kjøre bil! Forbanna lavtstående individ som ikke spiller Ikariam!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Bare Én kommentar. (Var den spam regnes dette som 0)

Silje

06.01.2010 kl.20:33

Jeg er et forbanna lavstående individ :(

Din kommentar

hits