Politiet hevder dekkhistorie var løgn

Nå må alle vitnene i en bilkollisjon inn på teppet igjen.

Politiet hevder nemlig at Sommy Tariff har løyet om at dekket hans løsnet fra bilen, da politiet har funnet bevis på det motsatte. Dekket satt nemlig fast i bilen.

Nå frykter advokat Dønn Ekkel at Sommy ikke får dekket sine skadekostnader, som ikke er billig. Han mener politiet må jekke seg ned, for akkurat i dette tilfelle er de på kollisjonskurs.


Her ser vi bilen til Sommy. Bildet og bildelene er tatt av Vera Rakbil.

Politiet sitter også på papirer om at Sommy strøk flere ganger på kollisjonskurset under opplæringen av å kjøre bil. Kjørelæreren hans skal ha uttalt i avhør med politiet at han virket til å ta seg vann over hodet i bilen, for han svettet hele tide når han kjørte, og han virket til å være på glattisen under glattkjøringen.

Sommy, som samme søndag som storkrasjet slo sorgfullt samarbeidet sammen smed samboeren Silje Sandnes, sønn slik som sørger Smed Sigurd Sollien Senior, sies spå Skype.

I Januar 1979 skjedde et stygt kræsj, men jeg kunne ikke hjelpe for å le, skriver MeWithOutYou i en av tekstene sine. Nattbladet hører akkurat på sangen.


Her ser vi en av skadene fra kjedekollisjonen. Det var tilskuere, men de kjedet seg og dro videre.

Nattbladet har ikke lyktes å få kontakt med politets medieansvarlig, men har fått kontakt med politiets medieuansvarlig som sier at politiet har endret på forklaringene slik at de blir satt i et godt lys.

Nattbladet, vi kjøpte en jekk engang, men den hadde en ond side som het Hyde.
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits