Spiste oliven, havnet på druen

Kvinnen som skal være i overgangsalderen skal ha havnet i helt andre overgangstider da hun ved en feiltakelse spiste en oliven i en salatbar på en Bunnprisbutikk i Oslo.

oliven twist
Her ser vi den alkoholholdige blå- og grønnsaken. Gresk olivin skal snart være på markedet i en nærbutikk nær deg.

Som kjent er det et høyere alkoholverdier i oliven fra Bunnpriskjedens egenproduserte oliven, dette visste derimot ikke kvinnen som var kjent blant bekjente for å ha lav alkoholtoleranse. Kvinnen skal ha havnet på en snurr, men ble dagen etterpå funnet i Druen Resuarant og Vinbar. Kvinnen skal ha blitt tatt inn til avhør hos politiet ettersom at de fryktet kvinnen hadde tatt sterkere stoffer.

Politiet har nå stengt mange salatbarer over hele landet for å ta alkoholtester av olivinene. Olivia Newton-John har også blitt tatt inn til avhør, men hennes advokat, Pieter Grape-fruit vil ikke kommentere saken før etter at saken er ferdigbehandlet.

olivien newton john travolta
Olivia Newton-John, her sett for kun noen uker siden på tv. (Opphavsrett 20th Century Fox)

Nattbladet lyktes ikke å komme i kontakt med John Travolta, men Nicolas Cage i John Travolta's kropp fikk vi prate med. Dessverre var vår engelskkunnskap ikke tilstekkelig til å forstå mer enn noen uttrykk som "Fucker" og "Face off" som begge er klassifisert som bannskap av tredje grad.

Distriktssjef for Bunnpris Østlandet Tor Haugen ville heller ikke snakke med Nattbladet om saken, men vil heller fokusere på det positive i saken. Den nye samarbeidsavtalen mellom Bunnpris og Druen.

Freia skal også ha sett sin profitandel i dette og vil lansere sin nye Twist-pose, Oliven Twist. "Charles Dickens vil snu seg i graven over produktet og dets gode smak", sier markedskonsulent Kåre Dikkesen i Freia. Nyansatt Nidar-leder, Idar Vollvik sier i en kommentar at han foretrekker Ludo fremfor Oliven.

Nattbladet, vi holder oss til øliven.

I Nattbladet neste uke, "Drakk Otrivin, brakk bussen".

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits