Dette ser du på Tv inatt:

Tv 2 fortsetter med den kritikerroste actionserien "The Cleaner" som omhandler William som skal rengjøre flere hjem etter dårlig husstand. Serien blir rost for sin bruk av glansmiddel i oppvasken og hvordan den skildrer latskapen som har gjort Amerika til et av landets feteste land å bo i.

the cleanerkitchenversion
The Cleaner


På TvNorge så vises det nye episoder av "Cold Case". I serien tar etterforskere for seg lik som har blitt kalde for veldig lenge siden, graver dem opp, og finner ut hvem hvorfor de er døde. Resultatet er noenganger så overraskende at lik vil snu seg i graven. Sakene er til tider så merkelige at vi spør oss hvorfor de vil oppløse mordene, og det gjør også tv-seerne.

cold case
Her ser vi en av de siste sakene fra serien "Cold Case".


Tv 3 viser i dag filmen "Titanic" for 15 gang denne måneden. Leonardo DiCaprio viser for endte gang at han dør, i denne fiksjonelle filmen basert på en bok. Titanic er et stort monster av en båt fra titanisk tid, men på jomfruturen treffer det på sin egen kryptonitt, is. Filmen minner i det hele på filmen om isbåten som synker da den treffer et metallberg. Filmen vil inneholde mange pauser, som kan gjøre at filmen varer to timer lengre enn vanlig så kjøp inn mer mat.

titanic
Her ser vi et bilde fra filmen "Istanic". Den ble ikke like stor suksess i Bergen.


Nrk viser forskjellige jukeboxer, som enhver med litt for mye penger vil kunne bruke flere titalls hundre på å kaste bort på å se og høre dine favorittøyeblikk på nytt og på nytt. En garantert suksess om du liker å bruke penger. Nrk vil som vanlig samkjøre dette over tre kanaler. Sendeskjema er som følger: Sport Jukebox, Danseband Jukebox, Barne-TV Jukebox, Ut i Naturen Jukebox, Norge Rundt Jukebox, Tore på Sporet Jukebox, Anarki Jukebox og Julebox.


Discovery Channel samkjører sine sendinger med fjorten andre kanaler, som gjør at vi i Nattbladet ikke har nok personal til å kunne skrive om alle kanalene.


Ellers vil Nattbladet ønske alle en fin tv-fremtid!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

3 har kommentert saken. Du kan enten fortsette diskusjonen, eller la være. Valget er ditt.

Hei! De tre blogg vs. blogg deltakerne er trukket ut ;D

Skjekk om du er en av de tre heldige på bloggen min =)

lasergutta

16.10.2009 kl.12:30

kuuul blogg:)

besøk humor bloggen vår:) http://lasergutta.blogg.no/

FURTS- Humorbloggen!

19.10.2009 kl.19:23

Jeg liker virkelig bloggen din Nattbladet! Syntes det er tragisk av LaserGutta å gjøre som de gjør,

Men ta å stikk innom vår blogg og sleng fra deg en kommentar, hadde vært kos ;D

Din kommentar

hits