Nytt terrorvåpen avslørt

Ifølge terror tidende, skal terrorister ha tatt i bruk planter som nye masseødeleggelsesvåpen (referert til som MØV).

USA har selv fryktet at terroristene skulle bringe terrorkrigen inn på det økologiske markedet, og vil nå sette inn flere krigsfly med antiplantenæring for å ødelegge de store planteåkrene til terroristene.

Kamuflert som oliventrær har terrorister altså plantet bomber i håp om å kunne bruke dem før 2012. Bombefrø skal være ettertraktet på den lokale blomsterbutikken, sier eieren Mashmad Aschimidistchan.

vesterbroblomst
Her ser vi en av de få blomsterforretningene som har spesialisert seg på bombefrø.

Mange innen planteverden forstår faren av dette, men for de som ikke har grønne fingre, så skal vi forklare den livsfarlige prosessen, også kalt CELLULOSE (Counterfeit extra legal lumber unless licking on secretary Evil):

Først planter terroristene et bombefrø, så lar de bombeplanten vokse til de får en tykk stamme og når det får riktig størrelse felles det og hogges i dynamittkubber. Grunnet de spesielle kjemiske forbindelsene i frøet, så er allerede kubbene fylt med tnt og kbk.

dynamittkubber
Det er nesten vanskelig å se forskjell på dynamittkubbene og vanlige vedkubbene, her sett til venstre. Vær varsom ettersom at ved må oppbevares lunt, mens dynamittkubber må ha lunte.

Antiterrororganisasjoner kan ennå ikke bekrefte hele historien, men skal ha fotosyntetiske bevis på det hele.

Nattbladet har ikke kommet i kontakt med noen terroristiske organisasjoner, men Senterpartileder Liv Signe Navarsete sier følgende: "Økologi er et glimrende foretak og vi håper resten av verden følger dette eksemplet."

veedubber
Ifølge britisk intelligens skal en Veedubber være typisk terrorbil.

Nattbladet, vi har verken grønne fingre eller..
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits