Han er landets mest ettertraktede mann

Forfatteren Nils Dalstrup er en av norges mest ettertraktede mann på damefronten for tiden.

Han betegnes i mange dameblad som en "sexy og velkledd mann" og skal være et kupp på singelmarkedet. Dalstrup er for tiden singel etter at han splittet lag med sin tidligere eks-kjæreste Tonje Dalseng, firmenningen til Dalstrup.

nils sidn alltid
Denne mannen har hett Nils siden han var syv, og nå er han også ettertraktet blant det motsatte kjønn. (Red Anm. Kvinner)

Dalstrup som har blitt kjent i hele landet med sine bestselgerbøker som "Hvordan å slå kjæresten din, en 3-trinns strategi for å komme unna med det", "Hvordan å dumpe kjæresten uten å få skyldfølelse" og den engelske bestselgeren "How to knock her up, and knock her down afterwards".

Bøkene er alle på Dagbladets topliste over 10 bøker du bør lese før du dør. På listen finner du også boken "10 bøker du bør lese før du dør" og vitseboken: "Dagbladet".

Et kvinneforum har selv utropt Dalstrup til vinneren av årets heteste kjæresteobjekt, og mange jenter er ennå sjalu på den forrige kjæresten hans. Kvinnene spesielt spør seg hvorfor han ville være sammen med henne enda hun hadde store blåmerker på kroppen.  Nattbladet stiller seg det samme spørsmålet selv...

to fat
Her ser vi lederen for den engelske litteraturforeningen "Literature for fatter people".

Nattbladet, vi guider leserne våre til kvinneguiden. Til venstre ser dere en kvinnelige guide, hun har ikke vært i bruk på over tyve år.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits