Skrivefeil i kokebok medførte magepine for mange

Nå må kokeboken "Så har me Juksa litt" trekkes fra markedet.

I det som kan betegnes som en litt for kjapp skriveprosess og dårlig rettskriving, leverte Ingrid Espelid-Hovig sin siste kokebok en katastrofal feil.

Under dessertdelen av boken så kan man finne oppskrifter på allskens godterier og kaker, men det er akkurat toppingen av kaka som, ironisk nok tar kaka.

glasur
Slik skulle egentlig maten se ut, men etter en liten skrivefeil, ble det mer glassbiter enn sjokoladebiter.

En enkel "s" er nemlig grunnen til hele oppstyret. Når folk skal lage sjokoladeglasur, så er jo dette enkelt og greit, men når det plutselig viser seg å være glassur som skal være i oppskriften, gjør dette at det er mang en hjerne som tikker litt ekstra.

Flere har tatt kontakt med Tv2 Hjelper Deg for å kreve erstatning av den kjente fjernsynskokken og hennes forlag. Mange hadde fått magesår, og enkelte var også irriterte over at de var nødt til å knuse deres gamle glassklokker som egentlig var verd en god del penger, for så å finne ut at dette var unødvendig.

glassur
Slik ser et normalt norsk glassur ut. Det kan også kalles glassbur, ettersom at det er et glass for å verne om klokken. (Klokken ville være anonym og ble derfor redigert vekk fra bildet).

Nattbladet har ikke kommet i kontakt med noen, ettersom at vi sitter inne, det er dårlig vær ute, og mobilen vår er uten strøm.

Forlaget har uttalt at de vil erstatte klokkene, men at de ødelagte tarmene ikke er noe som kan erstattes.

Nattbladet, vi er mer en armbåndsur type.
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits