Clas Ohlson var profet under Jesus

Det viser nye forskningsresultater fra 900 A.D

Forskningsleder, Anne Domino, sier i en pressemelding at dette funnet forklarer litt mer om hvordan Jesus klarte å utføre alle sine mirakler.

Clas Ohlson er kanskje best kjent for sine kreative løsninger og sine oppfinnelser som er så fleksible i bruk, at du kan bruke det samme på toalettet som i matlagingen (Nattbladet fraskriver seg alt ansvar på eventuelle sykdommer/dødsfall som kan forårsakes av dette).

clasohlsonhandlar375
Her ser vi en/ei vi spurte på vår rundreise, som dessverre ikke viste seg å være Clas.

Svenske forskere fra 900-tallet er død!

Clas Ohlson sies å være en av Jesus sine beste venner, og ble derfor sjenket en gave så stor at uansett hva han ville drive med når Jesus døde, ville det lykkes. Han ønsket å kunne jobbe i kassa på en bedrift med hans eget navn.

2029 år etterpå, lever ennå Clas, et noe tilbaketrukket liv, som kassaleder på en Clas Ohlson-butikk med ukjent lokasjon.

Nattbladet har selv spurt forskjellige mannlige og noen kvinnelige med en feiltakelse for å høre om de var den ordentlige Clas. Vi møtte derimot en herre med rød frakk og langt hvitt skjegg som tilfeldigvis het Claus. Han klagde på slemme barn og en liten klaustrofobi han har for trange piper...

santaclaus5
Her ser vi Claus, like før han andre Klaus dro forbi. Han kunne ikke snakke så mye, for han hadde mye arbeid fremover mot jul.

Nattbladet håper denne artikkelen ikke vil sette sinnene i kok hos kristne evangelister og andre terroristorganisasjoner!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Bare Én kommentar. (Var den spam regnes dette som 0)

Julia

08.08.2009 kl.00:36

Härlig blogg du har!http://www.sogay.devote.se

Din kommentar

hits