Dora (fra barne-tv) i stor Sex-skandale

nå må kanskje apen i fengsel.

Det var under inntegningen av den nye barneserien med navnet: "Dora besøker Stolpe- & Mausoleummuseet" at det hele gikk fryktelig galt.

Tegneren fikk et epiliptisk anfall mens han tegnet, og vips ble tegneserien til noe mer liknende japansk tegnefilm for barn over 20++.

Heldigvis for Nrk og barn i hele landet, så var ikke episoden direktesendt. Da kunne foreldre over hele landet fått forklaringsproblem for barn og eldre.

Nattbladet har selv ikke fått tilgang til mer informasjon, enda vi har søkt på alle internettsider, så virker det til at det ene bildet som ligger på limewire er alt vi får tak i.

Der er det ett bilde med teksten: "Hvilket kjønnsorgan skal jeg velge" hvorav du ser et sukkerspinn, en ballong og en hawaiiskjorte. Det er altså opp til barna selv her om hvilken legning Dora skal ha.

Medkompanjongen til Dora, Apen uten arbeidstillatelse skal også bli kastet ut av landet og må derfor stå ovenfor krigsrett i Irak uten samtykke. Apens advokat, Brynjar Meling har sagt at Ape bær få minimum 30 års fengsel for sin deltakelse i terroristbevegelsen: Ap Qaida. Han har til nå vært barneminister i deres norske forgrening, Arbeiderpartiet.

dora2

Her ser vi Dora og Apen snike seg vekk etter å ha plantet en bombe under skoene til en bjørn! Selvmordsbjørnen kom seg ikke levende fra åstedet.

Nattbladet har selv vært i kontakt med en veteranselvbomber og han visste ingenting om det nye som er kommet frem i saken. Det kommer kanskje ikke som noen bombe, ettersom at en selvmordsbomber som har vært med i 30 år, ikke er til å stole på i en forening som den vi tidligere nevnte, men som vi har glemt navnet på.

Nattbladet - Fordi vi er varsomme mot og for barn!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Bare Én kommentar. (Var den spam regnes dette som 0)

Ole

24.07.2009 kl.02:09

Sorry, men jeg har av og til problemer med å skjelne mellom de dårligste og de beste bloggene.... på den ene siden. Og de helt vanlige, på den andre siden.

Din kommentar

hits