Professor fant ny krefttype

Det gjorde han under en tur i skogen der han oppdaget en innsjø. Kreften som har fått den medisinske diagnosenavnet vannkraft, unnskyld, vannkreft.

 

doktorsjekk


Sykdommen har veldig like symptomer som vannkopper, men man får ikke røde prikker på kroppen, men svarte prikker inni kroppen.


Diagnosen har allerede blitt bestilt av en sykehusserie i Amerika hvor en tyveåtte år-gammel dame skal få sykdommen og bli kurert av stamceller og jevn tilgang av oksygen.


Kreftsykdommen har også blitt nevnt i en legejournal tidligere, men da var det en skrivefeil. Det skulle egentlig stå vanntilførsel. Den dysletiske legen fikk etter denne tabben sparken. Ikke fordi han hadde en skrivefeil, men fordi han alltid blandet diagnose med årsak. Kunden, unnskyld, pasienten som fikk diagnoistert sykdommen dårlig ventilasjon. Etter at det ble innstallert to vinduer på pasienten, innså legene feilen, og legen fikk sparken.


Professoren som fant vannkreften skal nå innføre tiltak mot denne nye krefttypen, og det vil mest sannsynlig ta litt over to år før en motgift kommer.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits