GPS-varsel! Ikke dra til Stjørdal!

Det var i dag at Nattbladet fikk vite om en feilkoding i alle gps'r som gjør at hvis du søker på Hell i Stjørdal, havner du egentlig i den ordentlige Hell som ligger i Gokk. Gokk som ligger like ved der peppern gror og ikke så langt fra Blokksberg, nabobyen til Kongsberg som ligger ved enden av Dommedags Berg.

Befolkningen av Hell i Stjørdal har alltid vært selvironisk på deres valg av navn på by, men har i den siste tiden fått veldig mange besøk av satanister, tyskere og barnemishandlere. Det er nå oppe i byrådet om de skal skifte navn til Jæveljord, Rassdalen eller Multekuklia. Det er ikke tatt noen avgjørelse enda, men vi i Nattbladet sitter på deres nettside www.visithell.no og oppdaterer hvert femte minutt. Vi kommer tilbake til saken når det har skjedd noen drastiske forandringer.

Oppdatering: Møtet har pause for at jurymedlemmene skal få lov ut å tisse og få litt fôr. Det må likevel være stort vakthold for noen av de mannlige primærartene er kjønnsmodne og må holdes unna tispene. Hvis ikke kan hannene komme bort og tisse de pene, og det ville ikke vært populært blant eierne. Nå er pausen over, og dommeren blåser i gang andre omgang.

56. Min: MÅL!!! Og for et mål av stasavokadoen. Han setter inn en nesten umulig vinkling av en sak, og vips så er aktoratet i føringen med 1-0.

79. Min: Corner til bortelaget. De har tatt mer over i kampen, men sliter med å komme til de gode forslagene. Forsvarer seg godt aktoratet her nå.

83. Min: Bortelaget får et gult kort for tilsnakk til dommer. Det ser også ut til å være et bytte på gang. Hjemmelaget skal bytte Vitne nr. 5 med Vitne nr. 6.

89. Min: Kjempesjanse av hjemmelaget etter at bortelaget har sendt alle mann i angrep så sniker de seg bak og får nesten gjennomslag på ett annet forslag. Juryformann viser på tavla at det er lagt til "Ikke Skyldig"-minutter.

93. Min: For en kamp. Det var åpent i hele førsteomgang, men i andre omgang kom hjemmelagets fordel virkelig til syne. Bortelaget slet med å holde følge, og selv om de hadde et stolpeskudd etter kampslutt, så var det en fortjent seier.Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

4 har kommentert saken. Du kan enten fortsette diskusjonen, eller la være. Valget er ditt.

Daniel & Marius

17.06.2009 kl.08:17

Sv: ooj tøffen ett ord...... STIKK!

JUNE S

17.06.2009 kl.09:44

svar: for å være helt ærlig skjønte jeg ikke mye av den kommentaren.

Kristina Andersen

17.06.2009 kl.10:15

ok, skjønner ikke mye av dere..

Elise Bahía

17.06.2009 kl.14:01

umulig... DET har jeg jo gjort for flere uker siden...

Din kommentar

hits