Påskegodteriet laget av barn

Det kommer frem i en undersøkelse Nidar har gjort på seg selv. En såkalt SWOT-analyse viser at 30% av påskegodteriet kan være laget av småbarn.

Det ryktes at albinobarn blir brukt som marsipan, mens japanesiske barn brukes til påskemarsipan. Videre går det rykter om sjokoladen kan være av afrikansk opprinnelse.

Nattbladet har valgt å skylle ned alt påskegodteri vi har liggende. Bortsett fra den blåe kjærligheten på pinne, for vi kan ikke fatte hvilke blå barn som kan være innblandet i den blandingen. Med mindre det er en blåmann.

Nidar har ikke kommentert undersøkelsen, men angrer på at de offentliggjorde det, enda det var dårlige analyser. Nidars talsmann, Vidar Nidar, har fått sparken, etter at han spiste en nesebuse og utropte Nidars nye storsatsing, eplegodteri og eplekinderegg.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Bare Én kommentar. (Var den spam regnes dette som 0)

Trekløveret

09.04.2009 kl.18:31

Hei! Jeg har en liten header-konkurranse på bloggen! :DAlt du trenger for å bli med er å gjette hvem av artistene jeg liker best.Delta i det første innlegget på bloggen.Jeg trekker 2 vinnere som har kommentert riktig i dag kl 00:00,og jeg lager header til vinnerene :D-Trefoil

Din kommentar

hits