E-coli er ikke coolie lenger

Det kommer frem i en undersøkelse Side1 har gjort for Nattbladet.

Testen ble først gjort i 1875, og da var hele 75% enige i at det var kult å ha e-coli. I dag er det derimot rystende tall for den mer og mer kritiserte sykdommen.

Hele 98% har sagt at de ikke synes e-coli er verken kult eller molekyl. 2% svarte på spørsmål om hva E-coli er, at de ikke visste.  1% har ikke fått plass. Det var de som var for e-coli, og mot gangfelt på flyplasser.

I en annen nyhet har SSB gjort en undersøkelse der det viser seg at tretti prosent mer enn 0 liker å ha sex med en partner, mens 60 prosent liker å ha sex med en eller færre partnere. Den siste ti prosenten liker ikke sex og mener kirkekonserter er som orgasme i ørene.

Angående orgasmer, så kommer det nye albumet til "Halliburton" ut i morgen, der storsingelen "Spermhvalens Orgasme" påstås å bli en radiohit over hele P1.

Nå over til noe helt annet.
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Bare Én kommentar. (Var den spam regnes dette som 0)

Rillo

28.03.2009 kl.16:55

Faen så dårlig gjort å stjele sangen til Kefem! Hvet du va? Når de er sagt: Fa-an så syke mennesker har blitt! Det er rett og slett rystene. Når jeg våkset opp, da var E-coli det råeste slankemiddelet på markede! Det funka velddi bra. Alt vi trang å drikke var Kefir, så ordnet vår mageturbelens seg!

Din kommentar

hits