Kjørte på Elg, ble skilt

Ulykken skjedde på Toten, der bilisten ved et uhell kjørte på den tidligere "Dance With The Stranger"-vokalisten.

Kona som var nestleder av Bellona, Fredrik Hauge, fikk printet ut skilsmissetraktaten to sekunder etter at uhellet skjedde.

Ifølge politirapporten var ulykken forårsaket av en liten magnetisk pyramide som ungdommer som bare var femten år, hadde lagt ut for å ha det morsomt. Magnetismen i pyramiden trakk boltene ut av dekket, og den dro av det hydrauliske røret som kontrollerer bremsene på bilen. Elg, som for anledningen hadde på seg veldig mye accessoirer (red. Bloing-Bloing), og to irer, ble også trukket mot pyramiden. Irene var ikke tilstede, men de to irene, som hadde funnet gryta med gull under regnbuen fikk seg også en overraskelse.

Både jeg, meg og Irene, har valgt å ikke kommentere, men vi har snakket om å filmatisere dette. Vi i Nattbladet ser frem til filmen som har fått arbeidstittelen: "Elgjakta begynner". Ane Dahl Torp har allerede sagt på sin blogg at hun har tatt rollen som Elg. Aksel Hennie, Nicotin Creve-Brokk og Kristoffer Joner Navlebrock har ikke nevnt noe på deres blogg.
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits