Tilbakeslag for Drillo!

Før kampen mot Tyskland ble det spekulert i hvordan Drillo skulle gjøre det som trener for det norske landslaget. Dessverre for Diplom-Is, så ble det seier mot Tyskland. Hennig Olsen selv har uttalt at det ikke er planer om å bringe tilbake Drillo-isen grunnet finanskrisen som har herjet den siste tiden. De har rett og slett ikke nok arbeidskraft. De sliter med yrkesskade på deres faste kumelker, og ispakkeren er sendt ut av landet. Dette fører til store problemer for isindustrien. Heldigvis for dem, er ikke etterspørselen så stor i dette kvartal.

Drillo selv har ikke kommentert saken, men vi i Dagbladet har tatt oss tiden til å finne på en kommentar fra Drillo. Han påstår i intervjuet med vår fiktive journalist at han savner Drillo-isen, og at han ble landslagstrener ene og alene for å få tilbake isen på markedet.

NFF har heller ikke kommentert denne kommentaren, men vi forventer å komme på noe innen morgendagen. De har også uttrykket interesse for å låne ut Karin Espelund til melkejobben.
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Jeg har plassert min blogg i Trondheimnorske bloggkart!

Kommentarfeltet. (Alle spam & leserøkende kommentarer vil bli permanent plaget av Nattbladet)

Din kommentar

hits